Ikaalisten Kiinteistökonsultit Oy

Ikaalisten Kiinteistökonsultit Oy on vuonna 1982 perustettu ja vuonna 1984 toimintansa aloittanut yksityinen palvelualan yritys.  Henkilökuntaamme kuuluu viisi henkilöä, kolme isännöitsijää, kiinteistösihteeri ja kiinteistösihteeri/kirjanpitäjä.

Toimialaan kuuluvat isännöintipalvelut, kiinteistönvälitys- ja vuokravälityspalvelut, arviointipalvelut, kirjanpitopalvelut ja rakennuttajapalvelut.  Pääpainoalueena on isännöintitoiminta, isännöintikohteita on Ikaalisissa, Hämeenkyrössä, Parkanossa, Ylöjärvellä, Sastamalassa, aina Tamperetta ja sen ympäristökuntia myöden.

Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kiinteistöalalta ja isännöintitehtävistä niin omistus-, osaomistus- kuin vuokrakiinteistöistäkin.  Isännöitsijämme kuuluvat Suomen Isännöitsijäliitto ry:hyn.

Valttinamme on koulutuksen ja vankan työkokemuksen mukanaan tuoma vahva ammattitaito kaupan, hallinnon ja tekniikan aloilta, mistä johtuen asiakkaamme voivat perustellusti luottaa siihen, että ratkaisu vaikeisiinkin ongelmiin on löydettävissä.

Bisnode Finland Oy on luokitellut Ikaalisten Kiinteistökonsultit Oy:n vuosina 2001-2018 korkeimpaan AAA -luottoluokkaan.  Suomen Asiakastieto Oy listannut vuosina 2007-2018 yrityksen "Suomen vahvimmat" -yritykseksi, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.